\t\n

Miksi juuri Auntie?

Auntien paketit pureutuvat nykytyöelämän kiperimpiin haasteisiin. Auntie avaa näkökulmia, opettaa taitoja ja kysyy tiukkojakin kysymyksiä. Tuloksena tyytyväisempiä, luovempia ja elinvoimaisempia työntekijöitä.
Meillä oli jo tehty paljon henkilöstön hyvinvoinnin eteen ja yhteistyö työterveyden kanssa toimii hyvin. Pohdimmekin, tuottaako Auntie lisäarvoa. Aloitimme kuitenkin yhteistyön innovatiivisen palvelun kanssa.  Yllätyimme: palvelu on saanut todella hyvän vastaanoton. Tarve oli selvästi olemassa. Välitämme aidosti ihmistemme jaksamisesta, ja tämä on yksi tapa tukea sitä käytännössä. Digitaalisuus ja matala kynnys ovat saaneet hyvää palautetta käyttäjiltämme. Suosittelemme lämpimästi Auntieta muillekin yrityksille Sari Ek-Petroff

Manager, People and Leadership Development, Culture & Wellbeing, VTT

Me autamme työntekijääsi valitsemaan juuri oikean paketin hänelle.

Helposti lähestyttävä
Auntie tarjoaa matalan kynnyksen apua arkisiin työelämän haasteisiin. Puhumme arjen pulmista ymmärrettävästi, rakentavasti ja konkreettisesti. Olemme etukenossa: tarjoamme mahdollisuuden oppia ja kehittyä ennenkuin työntekijät menettävät kirkkaimman teränsä, toivonsa ja työkykynsä.
Helppo käyttää
Auntien palveluiden käyttäminen on helppoa. Työntekijäsi valitsee sopivan paketin. Me etsimme hänelle sopivimman aloitusajan yhdessä Auntie-ammattilaisen kanssa, ja työ voi alkaa.
Mitattava
Tuotamme mitattavia tuloksia sekä yritykselle että työntekijällesi. Asetamme selkeitä tavoitteita ja seuraamme niiden edistymistä. Pienten askelten tekniikkaa ei voi kyllin ylistää!
Nopea apu
Auntien näkemys ja kokemus on, että useimmat työntekijät saavat uskoa, toivoa ja työkaluja selättää työelämän haasteita muutamalla tehokkaalla sessiolla. Tutkimuksetkin osoittavat, että muuttuminen ei ole läheskään niin vaikeaa, kuin aina uskotellaan.
Luotettava
Auntie-ammattilaiset ovat ihmismielen asiantuntijoita: psykologeja, kasvatustieteilijöitä, psykoterapeutteja ja ammatticoacheja.