\t\n

Kun kriisi yllättää, Auntie auttaa.

Auntie on kokeneiden ammattilaisten yritys, josta yrityksesi saa tukea työelämän arkisiin ongelmiin. Me haluamme tehdä työelämästä onnellisempaa ja tuottavampaa.

Kaikilla meillä on ongelmia työpaikalla, niin työkuorman, ihmissuhteiden kuin jaksamisenkin kanssa. Arki voi olla onnellisempaa, kun opettelee tutkitusti tehokkaita tapoja hallita näitä haasteita.

Auntie mullistaa psykologisen tuen ja tarjoaa konkreettista apua. Tehokkaasti, luotettavasti ja myönteisellä fiiliksellä!

Mikael Saarinen

Mikael Saarinen

Mikael on Auntien perheessä ihmisluonnetta hyvin ymmärtävä setä. Mikael jaksaa keskittyä vaikka kirjojen kirjoittamiseen ja hän on tuttu myös telkkarin Ensitreffit alttarilla -sarjasta. Mikael on psykoterapeutti, filosofian tohtori ja Batman-kerhon ainaisjäsen.

Mervi Lamminen

Mervi Lamminen

Auntien perheessä Mervi toimittaa johtajan virkaa. Perheen matriarkka kasaa laumansa tarvittaessa ja huolehtii, että kaikki saavat omat hommansa hoidettua. Yrittäjätaustainen Mervi on kehittänyt uransa varrella jos jonkinlaisia palveluita.

Virpi Nurminen

Virpi Nurminen

Virpi on Auntien jokapaikan höylä. Hänen kanssaan pääsevät asioimaan niin käyttäjät kuin Auntie-ammattilaisetkin. Sosiaalisena ihmisenä tämä rooli sopii Virpille täydellisesti, hän on koiralaumansakin kanssa tottunut pitämään monia ohjaksia käsissään.

Oliver Lindqvist

Oliver Lindqvist

Oliver on perheen IT-nörttipoika, eli perheen tulevaisuuden toivo. Tämä Seuraavan Supercellin tuleva perustaja koodasi verkkokauppoja kun muut katsoivat vielä Pikku Kakkosta. Harrastukset: punttien nostelu, sukeltelu ja Path of Exile.

Marc Wullings

Marc Wullings

Marc on Auntien ulkomaanserkku. Hirveän kiva kaveri, mutta puhuu kummia. ”Go-to-market strategies”, ”business and service management” – oo-kei! Marc on huono kokki mutta hyvä viemään firmoja maailmalle.

Ritva Kykkänen

Ritva Kykkänen

Ritva on tiimin ”läheltä-piti-nörtti”. Kun muut ihmiset rentoutuvat tv-sarjan parissa, Ritva rakastaa tutkia tietokantaa ja yhdistellä dataa. Muun ajan hän reissaa ja tekee vapaaehtoistyötä. Auntien lisäksi Ritvaa tarvitsee myös maailma.

Leena Jaakonmäki

Leena Jaakonmäki

Leena on perheen bisneksentuoksuinen Kummi. Leenan resepteillä onkin leivottu jo monia menestyviä suomalaisia startuppeja. Hänellä on loputtomasti vinkkejä ja hän tuntee ihan kaikki. Leena on ihan paras!

Tanja Lappi

Tanja Lappi

Serkkutyttö Tanja taitaa olla kotoisin Outolasta. Hänellä on tapana katsoa juttuja, kuten vakiintuneita liiketoimintamalleja, ihan uudesta vinkkelistä ja tempaista niiltä maton alta. Aika fiksu likka. Ja tosi kova liikkumaan!