\t\n

Kun kriisi yllättää, Auntie auttaa.

Auntie on kokeneiden ammattilaisten perustama yritys, josta saat laadukasta apua arkielämän kriiseihin ammattilaiselta. Me haluamme tehdä maailmasta onnellisemman paikan elää.

Kaikilla meistä on joskus ongelmia työpaikalla, puolison, lasten tai vaikkapa anopin ja appiukon kanssa. Arki voikin olla entistä helpompaa ja onnellisempaa, kun hakee apua jokapäiväisiin ja pieniltäkin tuntuviin kriiseihin.

Kun arjen pulmista puhutaan jalat maassa ja ymmärrettävästi, apua uskaltaa hakea ennen kuin ongelmat paisuvat liian suuriksi. Auntie haluaakin mullistaa psykoterapiapalvelut ja tarjota äärimmäisen matalan kynnyksen apua.

Valmiit terapiapaketit – Auntie Sessiot – tarjoavat myös koulutetuille terapeutille täysin uudenlaisen tavan kohdata ja palvella asiakkaitaan.

Kun arkinen kriisi iskee, Auntie tulee apuun nopeasti ja helposti niin kotona kuin työpaikallakin.

Mikael Saarinen

Mikael Saarinen

Mikael on Auntien perheessä ihmisluonnetta hyvin ymmärtävä setä. Mikael jaksaa keskittyä vaikka kirjojen kirjoittamiseen ja hän on tuttu myös telkkarin Ensitreffit alttarilla -sarjasta. Mikael on psykoterapeutti, filosofian tohtori ja Batman-kerhon ainaisjäsen.

Mervi Lamminen

Mervi Lamminen

Auntien perheessä Mervi toimittaa johtajan virkaa. Perheen matriarkka kasaa laumansa tarvittaessa ja huolehtii, että kaikki saavat omat hommansa hoidettua. Yrittäjätaustainen Mervi on kehittänyt uransa varrella jos jonkinlaisia palveluita.

Siiri Eljaala

Siiri Eljaala

Jos sanakirjassa lukisi ”hyvä tyyppi”, siinä vieressä olisi Siirin kuva. Siiri auttaa ihan kaikessa. Vaikka Siirissä onkin vähän lukutoukan sekä psykologian ja neurotieteiden tutkijan vikaa, hän pyörittää perheen rutiineja tuosta vain.

Oliver Lindqvist

Oliver Lindqvist

Oliver on perheen IT-nörttipoika, eli perheen tulevaisuuden toivo. Tämä Seuraavan Supercellin tuleva perustaja koodasi verkkokauppoja kun muut katsoivat vielä Pikku Kakkosta. Harrastukset: punttien nostelu, sukeltelu ja Path of Exile.

Marc Wullings

Marc Wullings

Marc on Auntien ulkomaanserkku. Hirveän kiva kaveri, mutta puhuu kummia. ”Go-to-market strategies”, ”business and service management”, ”Oracle”, ”Videra” and ”Wellmo” – oo-kei! Marc on huono kokki mutta hyvä viemään firmoja maailmalle.

Leena Jaakonmäki

Leena Jaakonmäki

Leena on perheen bisneksentuoksuinen mummo. Leenan resepteillä onkin leivottu jo monia menestyviä suomalaisia startuppeja. Hänellä on loputtomasti vinkkejä ja hän tuntee ihan kaikki. Leena on ihan paras!

Tanja Lappi

Tanja Lappi

Serkkutyttö Tanja taitaa olla kotoisin Outolasta. Hänellä on tapana katsoa juttuja, kuten vakiintuneita liiketoimintamalleja, ihan uudesta vinkkelistä ja tempaista niiltä maton alta. Aika fiksu likka. Ja tosi kova liikkumaan!